Pressmeddelande från Arbetsmarknadsdepartementet

Johan Pehrson i möte med Ukrainas vice premiärminister

Publicerad

Fredag den 10 mars träffade arbetsmarknads- och integrationsminister Johan Pehrson Ukrainas vice premiärminister och ekonomiminister Julia Svyrydenko. Syftet med mötet var att tala om anpassning av den ukrainska arbetsmarknaden med anledning av landets EU-närmande.

– För regeringen har det mycket hög prioritet att stötta Ukraina i landets reformprocess som del av EU-närmandet. Att få tillfälle att diskutera effekter och möjligheter för Ukrainas arbetsmarknad var mycket värdefullt och jag ser fram emot en fortsatt dialog om dessa frågor, säger arbetsmarknads- och integrationsminister Johan Pehrson.

Johan Pehrson och Julia Svyrydenko
Ukrainas vice premiärminister och ekonomiminister Julia Svyrydenko och arbetsmarknads- och integrationsminister Johan Pehrson Foto: Regeringskansliet

Presskontakt

Christoffer Heimbrand
Pressekreterare hos arbetsmarknads- och integrationsminister Johan Pehrson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-112 11 47
e-post till Christoffer Heimbrand