Regeringen presenterar nytt stödpaket till Turkiet och Syrien

Publicerad

Tisdag den 7 februari bjuder bistånds- och utrikeshandelsminister Johan Forssell och minister för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin in till pressträff om ett nytt stöd till Turkiet och Syrien med anledning av jordskalven.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång via Rödbodgatan 6, eller digitalt via Zoom.

Pressträffen kommer att tolkas till engelska. Obligatorisk föranmälan för journalister senast tisdag den 7 februari kl. 17.15 via e-post till Nina Kefi, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt, i vilken funktion du deltar (reporter eller fotograf), samt bifoga kopia på presslegitimation. Inpassering sker från kl. 17.30 (30 minuter före pressträffen). Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer journalister som deltar på plats i Bella att vara de som först får ställa frågor och genomföra enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Presskontakt

Nina Kefi
Presskommunikatör, Utrikesdepartementet
Telefon 08-405 50 10
Karl Opdal
Pressekreterare hos bistånds- och utrikeshandelsminister Johan Forssell
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-128 48 03
e-post till Karl Opdal
Tom Samuelsson
Pressekreterare hos minister för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-131 82 01
e-post till Tom Samuelsson

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.