Pressmeddelande från Utbildningsdepartementet

Mats Persson besöker Linköpings universitet

Publicerad

I dag, måndag den 30 januari, reser utbildningsminister Mats Persson till Linköping för att besöka Linköpings universitet och träffa professorer och studenter från lärosätet. Hållbara energisystem är ett ämne som är i fokus under dagen.

Tid:
Plats: Studenthuset, Linköpings universitet

Klockan 14.15 finns det tid för media.

Besöket på universitetet inleds med ett lunchsamtal med rektor Jan-Ingvar Jönsson och universitetsledningen. Därefter presenteras lärosätets forskning med fokus på hållbara energisystem och forskningsprogrammet Wallenberg AI, Autonomous Systems and Software Program (WASP). Ministern kommer också att ta del av arbetet med decentraliserad utbildning och träffa företrädare för studentkårerna.

Presskontakt

Agnes Eklund
Pressekreterare hos utbildningsminister Mats Persson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-142 63 78
e-post till Agnes Eklund