Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Pressträff om uppdrag till Migrationsverket

Publicerad

I dag, torsdag den 15 december klockan 11.30, håller migrationsminister Maria Malmer Stenergard en pressträff tillsammans med Sverigedemokraternas vice partiledare Henrik Vinge. Under pressträffen presenteras åtgärder för att säkerställa att systemet med den reglerade invandringen inte missbrukas.

Tid:
Plats: På plats eller digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom.

Obligatorisk föranmälan senast torsdag 15 december kl. 10.30 via e-post till Linn Nilsson, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 11.00. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Presskontakt

Linn Nilsson
Presskommunikatör, Justitiedepartementet
Telefon (växel) 08-405 10 00
Erik Engstrand
Pressekreterare hos migrationsminister Maria Malmer Stenergard
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-141 14 87
e-post till Erik Engstrand
Oskar Cavalli-Björkman
Presskontakt för Sverigedemokraterna
Mobil 072-208 43 33

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.