Pressträff med statsminister Ulf Kristersson och socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall

Publicerad

Tisdag den 13 december klockan 11.50 bjuder statsminister Ulf Kristersson och socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall in till pressträff. På pressträffen presenteras nyheter kopplade till riksdagsutredningen ”Barnets bästa vid fortsatt vård enligt LVU”.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång via Rödbodgatan 6, eller digitalt via Zoom.

Obligatorisk föranmälan senast kl. 10.00 via e-post till Christina Grapenfelt, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du deltar (reporter eller fotograf). Skicka också med kopia på presslegitimation. Inpassering sker från kl. 11.20. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer journalister som deltar på plats i Bella att vara de som först får ställa frågor och genomföra enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Presskontakt

Christina Grapenfelt
Presskommunikatör
Telefon 08-405 48 44
Mobil 0761278149
e-post till Christina Grapenfelt
Hanna Strömberg
Pressekreterare hos statsminister Ulf Kristersson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-128 61 69
e-post till Hanna Strömberg
Sofie Wiklund
Pressekreterare hos socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall
Telefon (växel) 08-405 10 00

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.