Pressmeddelande från Socialdepartementet

Socialtjänstministern besöker Alingsås kommun

Publicerad

I dag, måndag den 21 november, besöker socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall Alingsås kommun på sitt första kommunbesök som ny socialtjänstminister. Under dagen kommer statsrådet träffa olika verksamheter inom socialtjänsten.

Socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall kommer att träffa företrädare och medarbetare från olika verksamheter inom socialtjänsten i kommunen. Fokus på besöket är det förebyggande arbetet där Alingsås kommun ligger långt fram.

Socialtjänstministern är tillgänglig för frågor. Kontakta pressekreterare Sofie Wiklund, se presskontakt nedan.

Presskontakt

Sofie Wiklund
Pressekreterare hos socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-107 60 48
e-post till Sofie Wiklund