Pressträff med Gunnar Strömmer och Paulina Brandberg

Publicerad

I morgon, fredag den 25 november klockan 09.30, håller justitieminister Gunnar Strömmer och jämställdhets- och biträdande arbetsmarknadsminister Paulina Brandberg en pressträff. Under pressträffen presenterar regeringen flera insatser för att bekämpa våld mot kvinnor.

Tid:
Plats: På plats eller digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom.

Obligatorisk föranmälan senast fredag 25 november kl. 08.00 via e-post till Oscar Samuelsson, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 09.00. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Presskontakt

Oscar Samuelsson
Presskommunikatör, Arbetsmarknadsdepartementet
Telefon 08-405 36 51
Mobil 076-126 64 37
e-post till Oscar Samuelsson
Niklas Gillström
Pressekreterare hos justitieminister Gunnar Strömmer
Telefon (växel) 08-405 10 00
Elin Olofsson
Pressekreterare hos jämställdhets- och biträdande arbetsmarknadsminister Paulina Brandberg
Telefon (växel) 08-405 10 00

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.