Pressmeddelande från Försvarsdepartementet

Pressträff med försvarsministrarna från Sverige, Danmark och Norge i Malmö den 8 augusti

Publicerad

Måndag den 8 augusti möts försvarsminister Peter Hultqvist, Danmarks försvarsminister Morten Bødskov och Norges försvarsminister Bjørn Arild Gram i Malmö hamn, för att diskutera det gemensamma försvarssamarbetet i regionen. I samband med mötet håller de en pressträff.

Tid:
Plats: Föranmälda journalister kan delta på plats vid Grimsbygatan, Malmö hamn

Obligatorisk föranmälan senast måndag 8 augusti kl. 11.00 via e-post till Becky Scott, se kontaktuppgifter nedan. Observera att sista anmälningstid har passerat. Deltagande journalister kommer att föranmälas till hamnområdets vakt för inpasseringen på hamnområdet. Samling vid Grimsbygatan i Malmö hamn senast kl. 16.00.

Presskontakt

Toni Eriksson
Pressekreterare hos försvarsminister Peter Hultqvist
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-072 83 16
e-post till Toni Eriksson