Pressmeddelande från Statsrådsberedningen

Pressinbjudan till regeringens sommarfika den 4 augusti 2022

Publicerad

Varje torsdag under sommaren (v.28–31) bjuder regeringen in till sommarfika för media. Närvarande statsråd redogör för dagens regeringsbeslut samt aktuella frågor. Om vädret tillåter sker detta på Björnens innergård.

Tid:
Plats: Kvarteret Björnen, entré via Rödbodgatan 6. Inpassering från klockan 09.45 till klockan 10.10.

Obligatorisk föranmälan senast torsdag den 4 augusti klockan 08.00 via mejl till Gustaf Zachrisson (se presskontakt). Ange namn, redaktion och om du är reporter eller fotograf. Bifoga presslegitimation i föranmälan och ta med till inpassering. Deltagande sker endast på plats och i mån av plats. Observera att anmälan endast är till veckans sommarfika.

Presskontakt

Gustaf Zachrisson
Pressamordnare, Statsrådsberedningen
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-127 19 86
e-post till Gustaf Zachrisson