Näringsministern och finansmarknadsministern tar emot utredning om finansieringen av näringslivets gröna omställning

Publicerad Uppdaterad

Idag, måndag den 15 augusti kl. 10.30, tar näringsminister Karl-Petter Thorwaldsson och finansmarknadsminister Max Elger emot en utredning om finansieringen av näringslivets gröna omställning. I samband med detta hålls en pressträff tillsammans med utredarna Hans Lindblad, Kersti Karltorp och Martin Janhäll.

Tid:
Plats: Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Lilla pressrummet, kvarteret Loen, ingång Jakobsgatan 24, eller digitalt via Zoom. Obligatorisk föranmälan senast måndag den 15 augusti kl. 9.30 via e-post till Hanna Kalla, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 10.00. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Lilla pressrummet vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Presskontakt

Hanna Kalla
Presskommunikatör, Finansdepartementet
e-post till Hanna Kalla
Simon Sätherberg
Pressekreterare hos finansmarknadsminister Max Elger
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-086 23 07
e-post till Simon Sätherberg
Max Ney
T.f. pressekreterare hos näringsminister Karl-Petter Thorwaldsson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-094 25 40
e-post till Max Ney

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.