Pressmeddelande från Kulturdepartementet

Kulturministern tar emot utredningen Kreativa Sverige

Publicerad

Fredag den 5 augusti kl. 10.00 tar kulturminister Jeanette Gustafsdotter emot förslaget till en samlad nationell strategi med syfte att främja långsiktig och hållbar utveckling av de kulturella och kreativa näringarna. Särskild utredare är Tobias Nielsén.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Lilla pressrummet, kvarteret Loen, ingång Jakobsgatan 24, eller digitalt via Zoom.

Obligatorisk föranmälan senast fredag 5 augusti kl. 08:30 via e-post till Tove Persson, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 09.30. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Lilla Pressrummet vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Presskontakt

Tove Persson
Presskommunikatör
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-6258175
e-post till Tove Persson
Amelie Lind
Pressekreterare hos kulturminister Jeanette Gustafsdotter
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-087 87 43
e-post till Amelie Lind