Pressmeddelande från Utbildningsdepartementet

Lina Axelsson Kilhblom presenterar en nyhet om religiösa friskolor

Publicerad

I morgon, fredag den 15 juli, håller skolminister Lina Axelsson Kihlblom en pressträff för att presentera regeringens lagrådsremiss med förslag som rör fristående skolor och fristående fritidshem med konfessionell inriktning.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång Rödbodgatan 6, eller digitalt via Zoom. Inpassering till Bella från kl. 08.30.

Obligatorisk föranmälan senast fredag den 15 juli kl. 08:00 via e-post till Ellen Pileblad, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och om du är reporter eller fotograf. Skicka också med presslegitimation. Deltagande sker i mån av plats. Under pressbriefingen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Presskontakt

Ellen Pileblad
Presskommunikatör
Telefon 08-405 41 97
e-post till Ellen Pileblad
Vidar J Lindgren
Pressekreterare hos skolminister Lina Axelsson Kihlblom
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-840 33 12
e-post till Vidar J Lindgren

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.