Pressmeddelande från Socialdepartementet

Lena Hallengren tar emot utredning om privata sjukvårdsförsäkringar

Publicerad

Fredagen den 8 juli kl. 9.00 tar socialminister Lena Hallengren emot promemorian Regler om privata sjukvårdsförsäkringar inom den offentligt finansierade hälso- och sjukvården av bokstavsutredaren Sofi Nyström.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Lilla pressrummet, kvarteret Loen eller digitalt via Zoom. Inpassering via grinden vid Karduansmakargatan/Rödbodgatan.

Obligatorisk föranmälan senast fredag 8 juli klockan 08.15 via e-post till Josefin Freij, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 08.30. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Lilla pressrummet vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Presskontakt

Josefin Freij
Presskommunikatör
Telefon 08- 405 48 26
e-post till Josefin Freij
Hanna Kretz
T.f. pressekreterare hos socialminister Lena Hallengren
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-064 96 04
e-post till Hanna Kretz

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.