Pressbriefing med Morgan Johansson och Lina Axelsson Kihlblom

Publicerad

I morgon, onsdag den 29 juni kl. 13:00, håller justitie- och inrikesminister Morgan Johansson och skolminister Lina Axelsson Kihlblom en pressbriefing, där ett urval av de lagar och förordningar som träder i kraft vid halvårsskiftet presenteras.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom.

Obligatorisk föranmälan senast onsdag 29 juni kl. 12.00 via e-post till Ellen Pileblad, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 12.30. Deltagande sker i mån av plats. Under pressbriefingen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Presskontakt

Ellen Pileblad
Presskommunikatör
Telefon 08-405 41 97
e-post till Ellen Pileblad
Angelica Vallgren
Pressekreterare hos justitie- och inrikesminister Morgan Johansson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-087 60 54
e-post till Angelica Vallgren
Vidar J Lindgren
Pressekreterare hos skolminister Lina Axelsson Kihlblom
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-840 33 12
e-post till Vidar J Lindgren

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.