Pressmeddelande från Miljödepartementet

Miljöprövningsutredningen överlämnar sitt slutbetänkande

Publicerad

Idag, tisdagen den 14 juni hålls en pressträff i samband med att miljöprövningsutredningen överlämnar sitt slutbetänkande till klimat- och miljöminister Annika Strandhäll. Utredningen har haft i uppgift att skapa förutsättningar för att uppnå en modernare och mer effektiv miljöprövning.

Tid:
Plats: Digitalt och på plats i Lilla pressrummet, kvarteret Loen. Entré via grinden vid Karduansmakargatan/Rödbogatan. Möjlighet finns att delta via länk.

Obligatorisk föranmälan senast tisdag 14 juni kl. 10.30 till pressassistent Inger Yalcin, se kontaktuppgifter. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt samt i vilken funktion du deltar (reporter eller fotograf). Skicka också med kopia på presslegitimation. Inpassering sker från kl. 11.00 via Rödbodgatan 6, deltagande i mån av plats. Under pressträffen kommer journalister som deltar på plats att först få ställa frågor och genomföra enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via e-post.

Ladda ner:

Det kommer att finnas möjlighet till korta enskilda intervjuer efter pressträffen. 

Presskontakt

Albin Nordin
Pressekreterare hos klimat- och miljöminister Annika Strandhäll
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-0888324
e-post till Albin Nordin
Inger Yalcin
Pressassistent
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 070-548 77 20
e-post till Inger Yalcin

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.