Pressmeddelande från Finansdepartementet

Finansminister Mikael Damberg reser till Helsingfors

Publicerad

Torsdag den 7 april reser finansminister Mikael Damberg till Helsingfors för att träffa Finlands finansminister Annika Saarikko. Under mötet kommer de ekonomiska konsekvenserna av Rysslands invasion av Ukraina att diskuteras, för EU som helhet såväl som för Finland och Sverige. Vidare deltar finansministern i ett högnivåmöte mellan svenskt och finskt näringsliv.

Tid för media med finansministern finns avsatt kl. 16.10 vid Sveriges ambassad i Helsingfors, Norra Esplanaden 7 A. För mer information och intervjuförfrågningar, kontakta pressekreterare Mirjam Kontio. Se presskontakt nedan.

Presskontakt

Mirjam Kontio
Pressekreterare hos finansminister Mikael Damberg
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-074 05 57
e-post till Mirjam Kontio