Pressbriefing om krigets påverkan på svenskt näringsliv

Publicerad

Med anledning av Rysslands invasion av Ukraina bjuder näringsminister Karl-Petter Thorwaldsson och utrikeshandelsminister Anna Hallberg idag in till pressbriefing om krigets påverkan på svenskt näringsliv och utrikeshandel.

Tid:
Plats: Digitalt och på plats i Bella, kvarteret Björnen. Entré via Rödbodgatan 6. Möjlighet finns att delta via länk.

Obligatorisk föranmälan senast måndag den 7 mars kl. 12.15 via formuläret, se nedan. Presslegitimation krävs och skickas via e-post till Elias Aneheim Ulvenäs, se kontaktuppgifter nedan. Inpassering från kl. 12.45. Deltagande sker i mån av plats. Under pressbriefingen kommer de som är på plats i Bella att vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer som producerats efter januari 2019 finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Det kommer att finnas möjlighet till enskilda intervjuer efter pressbriefingen.

Vid frågor om anmälan, kontakta Elias Aneheim Ulvenäs.

Anmälningstiden har gått ut.

Presskontakt

Elias Aneheim Ulvenäs
Presskommunikatör
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-142 72 52
e-post till Elias Aneheim Ulvenäs
Kajsa Loord
Pressekreterare hos näringsminister Karl-Petter Thorwaldsson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-075 97 31
e-post till Kajsa Loord
Simon Sätherberg
Tf. pressekreterare hos utrikeshandelsminister och minister med ansvar för nordiska frågor Anna Hallberg
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-086 23 07
e-post till Simon Sätherberg