Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Fler åtgärder för ett tryggare Sverige

Publicerad

I dag, torsdag den 17 mars kl. 12.45, håller justitie- och inrikesminister Morgan Johansson en pressträff där ytterligare brottsbekämpande åtgärder kommer att presenteras. Delar av åtgärderna omfattas av regeringens 34-punktsprogram mot gängkriminaliteten.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom.

Obligatorisk föranmälan senast torsdag 17 mars kl. 11.15 via formuläret. Presslegitimation krävs och skickas via e-post till Mia Hedelius, se kontaktuppgifter nedan. Inpassering från kl. 12.15. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Presskontakt

Mia Hedelius
Presskommunikatör, Justitiedepartementet
Telefon (växel) 08-405 10 00
e-post till Mia Hedelius
Sofie Rudh
Pressekreterare hos justitie- och inrikesminister Morgan Johansson och pressamordnare på Justitiedepartementet
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 072-545 74 21
e-post till Sofie Rudh