Pressmeddelande från Utrikesdepartementet

Anna Hallberg besöker London för att stärka handeln mellan Sverige och Storbritannien

Publicerad

Den 2 februari besöker utrikeshandelsminister Anna Hallberg London för att stärka dialogen och handels- och investeringsutbytet mellan Sverige och Storbritannien. Under besöket kommer Anna Hallberg att inviga det nya svensk-brittiska Business Forum, tillsammans med sin brittiska ministerkollega.

Efter ett inledande bilateralt möte välkomnar utrikeshandelsministern och hennes brittiska ministerkollega Penny Mordaunt svenska och brittiska företag till invigningen av Business Forum. Rundabordssamtalet är starten på en återkommande strategisk handelsdialog mellan svenska och brittiska företags- och regeringsföreträdare.

Presskontakt

Per Strängberg
tf pressekreterare hos Anna Hallberg
Mobil 073-0939056
e-post till Per Strängberg