Pressmeddelande från Utbildningsdepartementet

Digital pressträff med Anna Ekström om dimensionering av gymnasial utbildning

Publicerad

I dag, måndag den 31 januari, håller utbildningsminister Anna Ekström en digital pressträff om regeringens lagförslag om planering och dimensionering av gymnasial utbildning, som ska bidra till ett bättre anpassat utbildningsutbud och förbättrad kompetensförsörjning.

Tid:
Plats: Digital pressträff

Föranmälda journalister kan få möjlighet att ställa frågor via Zoom. Obligatorisk föranmälan senast måndag 31 januari klockan 10.00 via formuläret, se nedan. Presslegitimation krävs och skickas via e-post till Linnea Ilbring, se kontaktuppgifter nedan.

Anmälningstiden har gått ut.

Anmälningstiden har gått ut.

Presskontakt

Linnea Ilbring
Presskommunikatör, Utbildningsdepartementet
e-post till Linnea Ilbring
Anja L Sundberg
Pressekreterare hos utbildningsminister Anna Ekström
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-116 77 45
e-post till Anja L Sundberg