Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Digital pressträff med Anders Ygeman

Publicerad

I dag, tisdag den 11 januari kl. 16.00, håller integrations- och migrationsminister Anders Ygeman en digital pressträff. Under pressträffen kommer statsrådet att presentera förslag för att bryta segregationen, en av regeringens viktigaste prioriteringar.

Tid:
Plats: Digital pressträff. Pressträffen webbsänds på regeringen.se och på Regeringskansliets Youtube.

Föranmälda journalister kan få möjlighet att ställa frågor via Zoom. Presslegitimation krävs. Obligatorisk föranmälan senast tisdag 11 januari klockan 15.00 via e-post till Linn Nilsson, presskommunikatör på Justitiedepartementet, se kontaktuppgifter nedan.

Ladda ner:

Presskontakt

Linn Nilsson
Presskommunikatör, Justitiedepartementet
Telefon 08-405 11 35
e-post till Linn Nilsson
Samuel Guron
T.f. pressekreterare hos integrations- och migrationsminister Anders Ygeman
Telefon (växel) 08-405 10 00