Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Pressträff med justitie- och inrikesminister Morgan Johansson

Publicerad

I dag, onsdag den 22 december kl. 15.15, håller justitie- och inrikesminister Morgan Johansson en pressträff. Under pressträffen kommer statsrådet att presentera ytterligare förslag mot våld och förtryck.

Tid:
Plats: Föranmälda journalister kan delta på plats vid pressträffen i Bella, ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom. Presslegitimation krävs. Obligatorisk föranmälan senast onsdag 22 december kl. 13.45. Inpassering från kl. 14.45.

Max två personer per redaktion kan närvara fysiskt. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Anmälan: Anmälan görs till Simon Boström, presskommunikatör på Regeringskansliet.

Presskontakt

Simon Boström
Presskommunikatör, Utbildningsdepartementet
Telefon (växel) 08-405 10 00
Sofie Rudh
Pressekreterare hos justitie- och inrikesminister Morgan Johansson och pressamordnare på Justitiedepartementet
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 072-545 74 21
e-post till Sofie Rudh

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.