Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Pressträff med justitie- och inrikesminister Morgan Johansson

Publicerad

I dag, torsdag den 16 december kl. 15.30, håller justitie- och inrikesminister Morgan Johansson en pressträff där statsrådet kommer att berätta om ett internationellt samarbetsavtal för att underlätta delning av bevis mellan länder.

Tid:
Plats: Föranmälda journalister kan delta på plats vid pressträffen i Bella, ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom. Presslegitimation krävs. Obligatorisk föranmälan senast torsdag 16 december kl. 14.00 via formuläret, se nedan. Inpassering från kl. 15.00.

Max två personer per redaktion kan närvara fysiskt. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Anmälan är stängd.

Presskontakt

Linn Nilsson
Presskommunikatör, Justitiedepartementet
Telefon 08-405 11 35
e-post till Linn Nilsson
Sofie Rudh
Pressekreterare hos justitie- och inrikesminister Morgan Johansson och pressamordnare på Justitiedepartementet
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 072-545 74 21
e-post till Sofie Rudh