Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Anders Ygeman presenterar förslag om skärpta och förbättrade regler för arbetskraftsinvandring

Publicerad

I dag, onsdag den 22 december kl. 08.40, håller integrations- och migrationsminister Anders Ygeman en pressträff. Under pressträffen kommer statsrådet att presentera förslag om skärpta och förbättrade regler för arbetskraftsinvandring.

Tid:
Plats: Föranmälda journalister kan delta på plats vid pressträffen i Bella, ingång Rödbodgatan 6, eller digitalt via Zoom. Presslegitimation krävs. Obligatorisk föranmälan senast onsdag 22 december kl. 07.30. Inpassering från kl. 08.10.

Max två personer per redaktion kan närvara fysiskt. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Anmälan: Föranmälan görs till Simon Boström, presskommunikatör i Regeringskansliet.

Presskontakt

Simon Boström
Presskommunikatör, Utbildningsdepartementet
Telefon (växel) 08-405 10 00
Per Strängberg
Tf. pressekreterare hos integrations- och migrationsminister Anders Ygeman
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-093 90 56
e-post till Per Strängberg