Innehållet publicerades under perioden 9 juli 2021 och 29 november 2021

Pressmeddelande från Socialdepartementet

Pressträff med Lena Hallengren och Johan Carlson

Publicerad

Onsdag 27 oktober kl 14.00 bjuder socialminister Lena Hallengren in till en pressträff på temat vaccin och åtgärder kopplat till covid-19-pandemin. Vid pressträffen medverkar även Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson.

Tid:
Plats: Föranmälda journalister kan delta på plats vid pressträffen i Bella, inpassering via Rödbodgatan 6, eller digitalt via Zoom.

Presslegitimation krävs. Obligatorisk föranmälan senast onsdag 27 oktober kl 13.00 via formuläret, se nedan. Inpassering sker via Rödbodgatan 6 kl. 13.30. Under pressträffen kommer de journalister som är på plats i Bella att vara de som först får ställa frågor och genomföra enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl. Pressträffen sänds även via regeringen.se och Regeringskansliets Youtube.

Anmälningstiden har gått ut.

Presskontakt

Sofia Brändström
Pressekreterare hos socialminister Lena Hallengren
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-065 16 12
e-post till Sofia Brändström