Innehållet publicerades under perioden 9 juli 2021 och 29 november 2021

Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Pressträff med justitie- och migrationsminister Morgan Johansson

Publicerad

Torsdag den 21 oktober klockan 14.30, håller justitie- och migrationsminister Morgan Johansson en pressträff om en ny parlamentarisk utredning som ska utreda en kriminalisering av förnekande av Förintelsen och av vissa andra brott.

Tid:
Plats: Föranmälda journalister kan delta på plats vid pressträffen i Bella, ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom. Presslegitimation krävs. Obligatorisk föranmälan senast torsdag 21 oktober klockan 13.30 via formuläret, se nedan. Inpassering från kl. 14.00.

Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl. Pressträffen sänds även via regeringen.se och Regeringskansliets Youtube.

Presskontakt

Linn Nilsson
Presskommunikatör, Justitiedepartementet
e-post till Linn Nilsson
Simon Sätherberg
Pressekreterare hos justitie- och migrationsminister Morgan Johansson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-086 23 07
e-post till Simon Sätherberg