Pressmeddelande från Näringsdepartementet

Näringsminister Ibrahim Baylan bjuder in till pressträff

Publicerad

Idag den 15 oktober bjuder näringsminister Ibrahim Baylan in till pressträff om innovationshubb för avancerade läkemedel och vacciner i Sverige. Pressträffen hålls tillsammans med Darja Isaksson, generaldirektör för Vinnova, och Thomas Eldered, vd för Flerie Invest.

Tid:
Plats: Föranmälda journalister kan delta på plats vid pressträffen i Bella, inpassering via Rödbodgatan 6, eller digitalt via Zoom.

Presslegitimation krävs. Obligatorisk föranmälan senast fredag 15 oktober kl. 11.30 via formuläret, se nedan. Inpassering sker via Rödbodgatan 6 kl. 12.30. Under pressträffen kommer de journalister som är på plats i Bella att vara de som först får ställa frågor och genomföra enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl. Pressträffen sänds även via regeringen.se och Regeringskansliets Youtube.

Anmälningstiden har gått ut.

Presskontakt

Elias Aneheim Ulvenäs
Presskommunikatör
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-142 72 52
e-post till Elias Aneheim Ulvenäs
Kajsa Loord
Pressekreterare hos näringsminister Ibrahim Baylan
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-075 97 31
e-post till Kajsa Loord

Pressträffen webbsänds

Du kan följa pressträffen live eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.