Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Mikael Damberg besöker Kustbevakningen

Publicerad

I dag, torsdag den 29 juli klockan 13.00, gör inrikesminister Mikael Damberg ett besök på Kustbevakningen med anledning av projekt City2021, ett samverkansprojekt mellan polisen, Kustbevakningen och andra brottsbekämpande myndigheter.

Syftet med besöket är att aktivt arbeta med sjösäkerheten i Stockholms innerstad. Under besöket kommer deltagande myndigheter bland annat att diskutera hur den fortsatta samverkan kan stärkas i det gemensamma arbetet att öka sjösäkerheten i innerstaden.

Efter klockan 16.00 finns möjlighet för media att göra intervjuer med statsrådet.

För mer information och anmälan, kontakta pressekreteraren.

Presskontakt

Per Strängberg
Pressekreterare hos inrikesminister Mikael Damberg
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-093 90 56
e-post till Per Strängberg