Innehållet publicerades under perioden 21 januari 2019 och 8 juli 2021

Pressmeddelande från Utrikesdepartementet

Utrikesminister Ann Linde besöker Estland den 26 november

Publicerad

Utrikesminister Ann Linde besöker den 26 november Estland för delta i ett bilateralt möte med utrikesminister Urmas Reinsalu. Hon kommer även att delta i Sveriges ambassads högtidlighållande av 30 års svensk närvaro i Estland och i ett gemensamt möte med utrikesministrarna från Estland, Litauen och Ukraina.

Under mötet med utrikesminister Reinsalu kommer bilaterala frågor, Estlands förestående period i FN:s säkerhetsråd, regionalt samarbete, europeisk säkerhet, EU:s Östliga Partnerskap, Ryssland, Syrien och Kina att diskuteras.

Presskontakt

Klara Watmani
Pressekreterare hos utrikesminister Ann Linde
Telefon (växel) 08-405 10 00