Innehållet publicerades under perioden

-
Pressmeddelande från Utbildningsdepartementet

Matilda Ernkrans talar vid seminarium för svenskt-japanskt lärosätessamarbete

Publicerad

I dag, måndag den 11 november, deltar Matilda Ernkrans, minister för högre utbildning och forskning, i välkomstmottagningen vid ett seminarium inom det svensk-japanska lärosätessamarbetet MIRAI. Matilda Ernkrans kommer att hålla ett öppningsanförande vid mottagningen.

MIRAI är ett samarbetsprojekt inom forskning, utbildning och innovation mellan svenska och japanska lärosäten. Det treåriga projektet syftar till att stärka det akademiska samarbetet mellan Sverige och Japan med fokus på åldrande, materialvetenskap och hållbarhet. Stockholms universitet och Uppsala universitet delar värdskapet för seminariet.

Tid: 18.00

Plats: Nobelmuseet, Stortorget 2, Stockholm

Det finns möjlighet till intervju. Kontakta pressekreterare Mirjam Kontio

Presskontakt

Mirjam Kontio
Pressekreterare hos minister för högre utbildning och forskning Matilda Ernkrans
Telefon (växel) 08-405 10 00